loading...
مهندس عمران

دانلود رایگان 3 فایل تحلیل پلاستیک قاب با استفاده برنامه ریزی خطی در متلب(matlab)

pedram بازدید : 64 دوشنبه 09 اسفند 1395 نظرات (0)

دانلود رایگان 3 فایل تحلیل پلاستیک قاب با استفاده برنامه ریزی خطی در متلب(matlab)

 

MATLAB-Plastic Analysis of  plane frame by linear Programming


ارسال شده توسط آقای سالار دلاور قشقایی

برای دانلود اینجا کلیک کنید...

 

 

دانلود رایگان جزوه درس زبان تخصصی عمران+فایل های صوتی(مهندس عبدالمتین ستایش)(مهندس حسن فراهانی)

pedram بازدید : 447 یکشنبه 08 اسفند 1395 نظرات (0)


برای دانلود جزوه روی لینکهای کلیک کنید...

برای دانلود فایل های صوتی روی لینکهای کلیک کنید...



قسمت اول

دانلود بخش اول 

دانلود بخش دوم 

دانلود بخش سوم 

دانلود تلفظ لغات


قسمت دوم


دانلود بخش اول

دانلود بخش دوم

دانلود بخش سوم 

 

 

 

 

 

 

دانلود جزوه خلاصه آشنایی با شمع های ساختمانی

pedram بازدید : 66 شنبه 07 اسفند 1395 نظرات (0)

در ادامه جزوه خلاصه آشنایی با شمع های ساختمانی را دانلود خواهید نمود. این جزوه توسط جناب آقای مهندس عقیل عسکری برای سایت ارسال شده است. با تشکر از ایشان تقدیم شما

Image result for ‫شمع های ساختمانی‬‎

 

دانلود آموزش نرم افزار civil 3d مهندس پوراکبری

pedram بازدید : 42 جمعه 06 اسفند 1395 نظرات (0)

در ادامه آموزش نرم افزار civil 3d مهندس پوراکبری را دانلود خواهید نمود. این جزوه آموزشی 56 صفحه ای به صورت دست نویس می باشد و توسط جناب مهندس مرتضی پوراکبری به دست ما رسیده است. با تشکر از ایشان

 

Image result for civil 3d logo



دانلود جزوه آموزش etabs 9.7 و safe 8

pedram بازدید : 56 پنجشنبه 05 اسفند 1395 نظرات (0)

در ادامه جزوه آموزش etabs9.7 و safe8 را دانلود خواهید نمود. این جزوه نیز به صورت دست نویس در سر کلاس درس توسط جناب مهندس مرتضی پوراکبری نوشته شده است و برای انتشار در اختیار ما قرار گرفته است. با تشکر از ایشان

 

Image result for ‫ایتبس و سیف‬‎

 

راهنمای چگونگی کسب آمادگی جهت شرکت در آزمون‌های نظام مهندسی

pedram بازدید : 52 چهارشنبه 04 اسفند 1395 نظرات (0)

با توجه برگزاری آزمون نظام مهندسی در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه سال‌جاری، انتشارات نوآور، ناشر تخصصی كتب نظام مهندسی، ویرایش جدید کتاب‌های ويژة آزمون‌های نظام مهندسی را به بازار نشر عرضه کرد. کتاب‌های مذکور با ويرايش و تغییرات اساسی و مطابق با آخرین ویرایش‌های مباحث 22 گانه ارائه شده است.

 

در اين راستا مدير فني نشر نوآور ضمن آرزوي موفقيت، براي كليه‌ داوطلبان در آزمون پيش‌رو، طي يادداشتي، راه‌كارها و روش‌هاي كسب موفقيت هر چه بيشتر در اين آزمون را بيان کرده که در ادامه خواهیم خواند: 


راهنمای چگونگی کسب آمادگی جهت شرکت در آزمون‌های نظام مهندسی

در سال‌هاي اخير، شاهد رشد چشمگير متقاضيان و داوطلبان شركت در آزمون‌هاي ورود به حرفة مهندسان (جهت اخذ پروانة اشتغال پاية سه)، که اصطلاحاً آزمون‌های نظام مهندسی نامیده می‌شوند، هستيم. این آزمون برای رشته‌های هفت‌گانة عمران، معماري، تأسیسات برقی، تأسیسات مکانیکی، ترافیک، شهرسازی و نقشه‌برداری برگزار می‌شود.


قبولی در آزمون نظام، مزایای فراوانی برای مهندسان به همراه داشته، و فرصت‌هاي شغلی زیادی را برای آنان فراهم خواهد کرد. مهندسان، با قبولی در این آزمون، می‌توانند پروانة اشتغال به کار مهندسی در رشتة خود را از وزارت راه و شهرسازی دریافت كرده و به عنوان کارشناس ذیصلاح و مُجازِ سازمان نظام مهندسی در هر یک از صلاحیّت‌های «طرّاحي، اجرا و نظارت» بر ساختمان‌ها فعّالیّت نمايند. از مزیت‌هایداشتن پروانه اشتغال به کار مهندسی، تخصیص یك شماره خاص در نظام مهندسی است که شخصیت حقیقی مهندسان را در رشته مربوطه به شخصیت حقوقی تغییر و ارتقاء می‌دهد. افرادی که دارای پروانهاشتغال باشند، می‌توانند در کارهای تجاری و خدماتی از قبیل تأسیس شركت و دفاتر مهندسی اقدام نمایند و یا از امتیاز سهمیه خود در شركت‌های قانونی بهره‌مند گردند.


آزمون نظام مهندسی در هر سال دو بار، توسّط دفتر امور مقرّرات ملّی ساختمان، و با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور و توسط سازمان سنجش آموزش كشور، در هفت رشتة اصلی مرتبط با ساختمان برگزار می‌شود.


مهندسانِ دارای مدرک مهندسی در هر یک از رشته‌های عمران، معماري، تأسیسات برقی، تأسیسات مکانیکی، ترافیک، شهرسازی و نقشه‌برداری، بعد از گذشت ۳ سال از مدرك كارشناسی یا ۲ سال از مدرك كارشناسی ارشد ویا ۱ سال از مدرك دكترای خود و نیز عضويت در سازمان نظام مهندسي، مُجاز به شرکت در این آزمون‌ها خواهند بود.


در برخی از رشته‌ها از جمله مهندسی عمران، پروانه اشتغال بهكار در سه بخش اجرا، محاسبات و نظارت وجود دارد كه برای هر كدام از آنهاآزمونی جداگانه برگزار می‌گردد و هر كدام از مهندسین با قبولی در هر یك ازاین آزمون‌ها پروانه اشتغال به كار پایه ۳ در آن بخش را دریافت می‌كنند که حدنصاب قبولی در كلیه رشته‌ها، ۵۰ درصد كل نمره است.


ساخت لوله پلی اتیلن ، کاروگیت، منهول و مواد اولیه

pedram بازدید : 75 سه شنبه 03 اسفند 1395 نظرات (0)

تاريخچه لوله پلي اتيلن و مواد اوليه پلي اتيلن


اولين بار در سال 1933 محققين شرکت انگليسي آي – سي – آي (ICI) با اسامي فاوست FAWCETT و گيبسون GIBSON موفق به توليد پلي اتيلن در آزمايشگاه شدند و در سال 1939 اين محصول بصورت تجاري به بازار عرضه شد.

پلي اتيلن تا سال 1955 فقط در فشار خيلي زياد تهيه ميشد تا اينکه در اين سال دانشمند آلماني بنام زيگلر ZIGLER و پس از او دانشمند ايتاليايي به نام ناتا NATTA موفق به کشف کاتاليزوري شدند که به کمک آن و بدون فشار خيلي زياد پلي اتيلن تهيه کردند. در ادامه به خروجي اين محصول که در صنعت لوله و اتصالات بيشترين کاربرد را لوله پلي اتيلن دارد به اختصار توضيح داده شده است. در طي سالها روشهاي مختلفي براي تهيه پلي اتيلن با شاخه هاي جانبي کوتاه ابداع شد. اولين بار اين روشها توسط کمپاني دوپون کانادا DUPONT CANADA و فيليپس در سال 1950 اجرا شدند.

 

ساخت لوله پلی اتیلن ، کاروگیت، منهول و مواد اولیه

 

مواد اوليه پلي اتيلن

 

براي تهيه پلي اتيلن نياز به اتيلن مي باشد که از هيدروکربن هاي موجود در نفت و يا گاز طبيعي بدست مي آيد.


 طرز تهيه پلي اتيلن

 

 

در حال حاضر روشهاي مختلفي براي تهيه پلي اتيلن وجود دارد که مشهورترين آنها روش فشار خيلي زياد براي تهيه پلي اتيلن به سبک و روش زيگلر ، روش فيليپس و روش استاندارد اويل براي تهيه پلي اتيلن سنگين و روش يونيون کاربيد براي توليد لوله پلي اتيلن خطي مي باشد.

 

به اختصار يکي از روشهاي مرسوم که به نام روش فشار بالا مي باشد در زيبر آمده است:

براي تهيه پلي اتيلن سبک که وزن مخصوص آن حدود 92/. مي باشد اتيلن را در دمايي حدود 100 الي 300 درجه سانتي گراد و در فشاري حدود 500 الي 3000 اتمسفر و در حضور يک پراکسيد مانند ازودي ايزويوتير و نيتريل و يغا پراکسيد بنزوئيل و يا اکسيژن که بنظر ميرسد در حين فعل و انفعالات تبديل به پراکسيد مي شود بعنوان شروع کننده فعل و انفعال در داخل راکتور مخصوص پليمريزه مينمايند. اين فعل و انفعال حرارت زا بوده و طراحي راکتور بايد طوري باشد که بتوان درجه حرارت راکتور را درتمام سطوح کاتاليزور يکسان نگاه دارد. حفظ شرايط راکتور از هر نظر بسيار مهم است يخصوص اينکه تغييرات دما و خصوصا فشار در وزن مولکولي پليمر بدست آمده است.


پليمر بدست آمده همراه با مقداري اتيلن پليمريزه نشده از راکتور خارج شده و در ظرفي از يکديگر جدا ميشود. اتيلن پس از تصفيه به راکتور بازگردانده ميشود و پليمر در دستگاهي بصورت دانه هاي ريز درآمده و پس از خشک شدن بسته بندي ميشود.


خواص پلي اتيلن


خواص پلي اتيلن به ميزان شاخه هاي مولکولي در پليمر خطي بستگي دارد و اين ميزان با روشهاي تهيه در رابطه مي باشد. معمولا هرچه ميزان شاخه هاي مولکولي در پليمر بيشتر باشد وزن مخصوص ، نقطه ذوب و سختي پليمر کمتر و نفوذ گاز و بخار در آن بيشتر است.


وزن مخصوص پلي اتيلن حدود 0/925 - 0/910 ، وزن مخصوص پلي اتيلن خطي حدود 0/940 - 0/925 و وزن مخصوص پلي اتيلن سنگين حدود 0/965 - 0/941 مي باشد.


قابليت جذب رطوبت توسط انواع پلي ايتلن از 15% وزني تا 1% وزني مي باشد. نقطه ذوب پلي اتيلن سبک حدود 110 درجه سانتي گراد و نقطه ذوب پلي اتيلن سنگين حدود 135 درجه سانتي گراد مي باشد.

محلولهاي شيميايي ، اسيد ها و قليايي ها در حرارت معمولي روي پلي اتيلن بي اثر هستند، اين پليمر در مجاورت اسيد هاي بسيار قوي و اکسيد کننده شکننده خواهند بود. اصولا مي توان گفت که مقاومت پلي اتيلن در برابر اين نوع مواد با ازدياد وزن مخصوص بيشتر مي شود.


خروجي پلي اتيلن در لوله و اتصالات

لوله پلي اتيلن تک جداره

 

لوله هاي پلي اتيلني با چگالي بالا انتخاب مناسبي براي كاربردهاي دريايي مي باشند. به طوركلي دوام و مقاومت بالا به همراه روش هاي ابداعي و مقرون به صرفه نصب ، كه عمليات را تسهيل كرده اند ، دلايل قانع كننده اي جهت استفاده از اين لوله ها براي سيستم هاي تخليه سيال ، ساختارهاي آبگيري از دريا ، عبور دادن آبهاي آشاميدني و بهداشتي از بستر و كاربردهاي موقت ديگر در دريا ميباشند.

 

سيستم جوشكاري قابل اعتماد لب به لب براي اتصال قطعه لوله هاي پلي اتيلني به هم، كه با دسترسي به دامنه وسيعي از اتصالات مكانيكي تكميل مي گردد، دست مهندس طراح را براي انتخاب يك سيستم اتصال بدون نشت باز مي گذارد.براي دريافت جدول وزني لوله پلي اتيلن به سايت لوله مارکت مراجعه کنيد. اين سيستم اتصال همچنين امكان نصب مقرون به صرفه طول هاي بلندي از خط لوله با روش شناورسازي و فروبري را ميدهد.
در اين مقاله روش نصب شناورسازي و فروبري، كه در اغلب اوقات براي نصب لوله هاي پلي اتيلني در دريا استفاده ميشود، شرح داده شد.

 

بر اساس شرايط هر پروژه، ممكن است نياز به بررسي هاي دقيقتر و كاربرد روش هاي مناسب آن پروژه شود . ليكن در هر صورت اصول كلي نصب كه براي روش شناورسازي و فروبري در اين گزارش ذكر شد، براي هر روش ديگري صادق است.

روش توليد اکستروژن بوده و لوله پلي اتيلن توسط يک دستگاه خطي اکستروژن توليد ميشود.
لوله تک جداره پلي اتيلن همانگونه که از اسمش پيداست بصورت يک لايه و يک پارچه بوده و در يک مرحله توليد ميشود.

مزاياي اين لوله ها مقاومت داخلي بالا و مقاومت خمشي زياد مي باشد و با توجه به نوع اتصال لب به لب در آنها انجام ميگيرد، از نظر اتصال نيز مزيت دارد. عيب اساسي آنها عدم امکان توليد در سايزهاي بالا مي باشد.

 

منهول پلي اتيلن

 

جنس پلي اتيلن بسيار سخت است. پلي اتيلن ميتواند خم شود و انعطاف پذيري بالايي داشته باشد.و اين خصوصيات باعث شده تا نشست بسيار کنتر نسبت به مواد ديگر و عمر طولاني تري داشته باشد.درب هاي پلي اتيلن نيز بسيار سبک و نصب بسيار آساني دارد.در روند توليد ميتواند بسيار انعطاف پذير باشد و منهول پلي اتيلن به درستي در طول لوله قرار بگيرد و ورودي ها به وسيله جوش پلي اتيلن آزاد شوند.

 

لوله کاروگيت


لوله هاي دوجداره پلي اتيلن با همان لوله هاي کاروگيت همانطور که در تصوير ميبينيد به لوله هايي گفته ميشود که داراي دو جداره ، يکي بيروني با شکل ظاهري موجدار و يا به عبارتي حلقه حلقه و يکي لايه دروني لوله که داراي سطحي صاف ميباشد که جهت عبور سيالات با ماهيتهاي فاضلابي اسيدي و بازي و پسابهاي صنعتي مورد استفاده قرار ميگيرند لوله هاي کاروگيت فشار بار داخلي ندارند يعني سيال در حال عبور از داخل اين لوله ها داراي فشار بار داخلي نيست و اين لوله ها عملا به عنوان يک جوي زير زميني وظيفه انتقال سيالات مايع را به عهده دارند .

 

لوله هاي کاروگيت داراي يک سطح بيروني نيز ميباشند که به صورت حلقه حلقه و داراي استحکام بالا يي ميباشند و کليه فشارهاي سطحي و زير سطحي اعم از بار زنده و مرده را در زير سطح زمين متحمل ميشوند و علت اين حلقه حلقه شدن سطح لوله به دليل استحکام بخشي به لوله ميباشد . لوله هاي کاروگيت در سه بخش فشاري دسته بندي ميگردند (منظور از فشار ،فشار بار خارجي است) که به ترتيب عبارتند از 5، 16، 31، 64 کيلونيوتن که هرکدام مصرف خاصي به لحاظ نوع سطح خاک فشار بار سطحي و زير سطحي دارند .امروزه ما لوله هاي کاروگيت را به اين صورت در دنياي خود و در روزمرگي در خيابانها و کوچه ها ميبينيم با داخلي زرد رنگ و سط مقطعي برنگ سياه.


کتابچه آموزش نرم افزار Tekla structures

pedram بازدید : 92 دوشنبه 02 اسفند 1395 نظرات (0)

با کتابچه آموزش نرم افزار Tekla structures در خدمت شما عزیزان هستیم .این آموزش در ۳ فصل و بیش از ۷۰ صفحه به آموزش Tekla structuresمیپردازد.در فصل اول با مدسازی در نرم افزار تکلا آشنا میشوید و در فصل دوم اتصالات مورد بررسی قرار میگیرد و در فصل سوم ساخت اتصالات کمکی را فراخواهید گرفت . پیشنهاد میکنم در ادامه این کتابچه خوب که برای شروع یادگیری نرم افزار x steel یا همان Tekla structures بسیار خوب است را دانلود بفرمایید

آموزش نرم افزار Tekla structures

دانلود

 
 

دفترچه محاسبات طراحی پل بتنی پیش تنیده – با نرم افزار Sap2000

pedram بازدید : 169 یکشنبه 01 اسفند 1395 نظرات (0)

 

دفترچه محاسبات طراحی پل بتنی پیش تنیده – با نرم افزار Sap2000

 

 

دفترچه محاسبات طراحی پل بتنی پیش تنیده – با نرم افزار Sap2000 کاری است از آقای مهندس سید الیاس هاشمیان از دانشگاه صنعتی شریف که لطف کردند و این فایل ارزشمند را برای آی  سیویل ارسال کرده اند تا بصورت رایگان در اختیار شما قرار گیرد

پیش تنیده کردن عبارت است از اعمال تنش فشاری دائمی, قبل از اعمال بارهای بهره برداری, به منظور کاهش و یا از بین بردن تنش های کششی. قرار دادن کابل کشیده شده فولادی و مهار کردن آن در دو طرف عضو, باعث ایجاد تنش فشاری دائمی در مقطع بتنی خواهد شد. در طول اعضای خمشی, هم تار تحتانی در کشش قرار می گیرد )وسط دهانه( و هم تار فوقانی ) روی تکیه گاه(. در مقاطع پیش تنیده, با جابجا کردن موقعیت کابل, مقدار و توزیع تنش فشاری قابل کنترل است…..

 

 

 

 

 

دانلود رایگان آيين نامه سازه هاي فضاکار (نشريه شماره 400)

pedram بازدید : 49 شنبه 30 بهمن 1395 نظرات (0)

دانلود رایگان آيين نامه سازه هاي فضاکار (نشريه شماره 400(

Code of Practice for Skeletal Steel Space Structures No.400

نقل قول :

در قسمتهاي پاياني آيين نامه سازه هاي فضاكار (code 400) تعداد زيادي سازه هاي فضاكار مختلف رسم شده است و كد مربوطه براي رسم اين شكلها در فرمين نيز داده شده است. از فرمين ميتوان به اتوكد خروجي گرفت و سپس به sap انتقال داد...

تاريخ اجرا    1388/07/01

 


برای دانلود اینجا کلیک کنید...

 

 

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 30
  • بازدید ماه : 203
  • بازدید سال : 1,542
  • بازدید کلی : 9,150